Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Alifa draagt speluitleen Smiley over aan BewonersTeam Stroinkslanden.

Alifa

PERSBERICHT

 

Feestelijke overdracht op woensdag 17 september om 12.30 uur op het Smileyveld

 

Alifa heeft jarenlang de Smiley-speluitleen in Stroinkslanden mede ontwikkeld samen met verschillende partners uit de wijk. Hierbij gaf Alifa (financiële) ondersteuning aan de activiteiten, die door vele vrijwilligers, buurtbewoners, stagiaires en mensen met een Klimopbaan werden uitgevoerd in en om de speluitleen.

Inmiddels is duidelijk geworden dat de buurtbewoners nu zelf heel goed in staat zijn om via het Bewonersteam Stroïnklanden (BTS) de Smiley-speluitleen zelfstandig verder voort te zetten. Mede door ook zelf middelen te verwerven voor de uitleen.

 

Geheel volgens ‘Welzijn Nieuwe Stijl’ tekent Alifa daarom een contract op 17 september a.s. met het Bewonersteam Stroinkslanden (BTS). Hierin is opgenomen dat dit team de Smiley-uitleen van Alifa overneemt als zelfstandig burgerinitiatief. Alifa schenkt de spelcontainers met inhoud aan het Bewonersteam Stroïnkslanden en blijft bewoners op verzoek ondersteunen.

 

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg