Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Sjors Sportief Special in 2019 van start

 

Sjors Sportief Special in 2019 van start 

Vanaf schooljaar 2017-2018 is Sportaal in Enschede gestart met Sjors Sportief, een sportkennismakingsproject waarbij basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis maken met het sportaanbod binnen de gemeente.

 

 

 

 

Vanaf januari 2019 wordt in samenwerking met Special Heroes gestart met een nieuwe variant, namelijk Sjors Sportief Special.

 Sjors Sportief Special is gericht op kinderen en jongeren uit het speciaal basis- en voortgezet onderwijs (cluster 4 gedragsproblematiek en autisme) en praktijk onderwijs. Voor Sjors Sportief Special wordt een nieuw boekje ontwikkeld met daarin het sportaanbod dat gericht is op deze doelgroep. Het boekje wordt gekoppeld aan de website sjorssportief.nl zodat het aanbod altijd actueel is.

Kinderen en jongeren kunnen met behulp van het boekje en de website één of meerdere activiteiten uitkiezen, waarbij zij enkele naschoolse lessen kunnen volgen bij verenigingen, zonder direct lid te hoeven worden.

In de week van 7 t/m 11 januari worden de Sjors Sportief Special boekjes uitgedeeld op de speciaal basis- en voortgezet onderwijs scholen en praktijk onderwijs scholen in Enschede. Vanaf dat moment kunnen kinderen en jongeren zich inschrijven voor de sportlessen die vanaf 21 januari gaan starten. Sjors Sportief Special loopt tot en met het einde van schooljaar 2018-2019.

Wil je meer informatie over Sjors Sportief Special? Neem dan contact op met Manon Huinink via m.huinink@sportaal.nl.

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg