Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Fysiotherapeut schuift aan ...

Fysiotherapeut van de Posten schuift aan bij de maandelijkse bloeddruk en bloedsuiker controle in recreatiezaal van het wooncomplex "Het Veldhof"

 

Vanaf maandag 28 januari 2019 is er elke laatste maandag van de maand van 10:30-11:30 uur tijdens de bloeddruk en bloedsuiker controle voor de bewoners van het wooncomplex “Het Veldhof”, schuift een fysiotherapeut aan.

Het doel van aanschuiven van de fysiotherapeut van de Posten, is om naast de bewoners van "Het Veldhof" ook cliënten uit de wijk advies te geven van klachten aan m.n. het bewegingsapparaat. Denk daarbij aan pijnklachten, balansproblemen en vallen. Daarnaast kunnen wij adviezen geven over loophulpmiddelen en transfers. Cliënten kunnen met alle vragen bij ons terecht. De cliënt kan in kaart gebracht worden en een advies krijgen. Eventueel kan behandeling worden gestart.

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg