Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Sportaal is op zoek naar sporthelden

Sportaal is op zoek naar sporthelden

Sportaal organiseert in opdracht van de gemeente Enschede op 20 september 2019 de Sportverkiezing Enschede 2018-2019 en is daarom op zoek naar sporthelden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportaal is op zoek naar sporthelden

 

Sportaal organiseert in opdracht van de gemeente Enschede op 20 september 2019 de Sportverkiezing Enschede 2018-2019 en is daarom op zoek naar sporthelden.

Op vrijdag 20 september 2019 vindt de Sportverkiezing Enschede seizoen 2018-2019 plaats. Op deze avond wordt de Enschedese top- en breedtesport in het zonnetje gezet. Sportaal is hiervoor opzoek naar Sporthelden in de volgende categorieën: sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en sportvrijwilliger. Ook wordt op die avond de Auke Vleer Waarderingsprijs uitgereikt aan de sportvereniging, organisatie of sportinitiatief van het jaar.

Ken je iemand die in seizoen 2018-2019 een bijzondere sportprestatie heeft geleverd? Meld hem/haar dan uiterlijk 30 juni aan via sportaal.nl/sportverkiezing. Op deze pagina kun je ook de criteria lezen om in aanmerking te komen voor een nominatie en meer informatie over de jury en de stemprocedure. 

Sportfoto Enschede

Ook dit jaar is de sportfotowedstrijd een onderdeel van de Sportverkiezing Enschede. Met deze fotowedstrijd gaat Sportaal op zoek naar de beste sportfoto van het jaar. Sta jij regelmatig met je camera op de tribune of langs de lijn? Maak je vaak leuke kiekjes van wedstrijden, trainingen of sportactiviteiten? Doe dan nu mee met de Sportfoto Enschede. Iedereen mag meedoen, zowel amateurfotografen als professionals.

Deelnemende foto’s (minimaal 2MB) dienen tussen 1 juli 2018 en 30 juni 2019 gemaakt te zijn. Daarnaast dienen de foto’s in Enschede genomen te zijn of de Enschedese sport(ers) in beeld te brengen. Lees het volledige reglement op sportaal.nl/sportverkiezing. Meedoen kan door je sportfoto uiterlijk 30 juni in te sturen naar info@sportaal.nl t.a.v. : Sportfoto Enschede. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Sportverkiezing Enschede op 20 september 2019.

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg