Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Sjors Sportief & Creatief gaat door in schooljaar 2019-2020

Sjors Sportief & Creatief gaat door in schooljaar 2019-2020


Oproep aan sport- en cultuuraanbieders om (weer) mee te doen. Sjors Sportief & Creatief laat dit schooljaar al 1.692 basisschoolkinderen kennismaken met sportieve en creatieve activiteiten in Gemeente Enschede.

 

 

 

 

 

Sjors Sportief & Creatief gaat door in schooljaar 2019-2020


Oproep aan sport- en cultuuraanbieders om (weer) mee te doen. Sjors Sportief & Creatief laat dit schooljaar al 1.692 basisschoolkinderen kennismaken met sportieve en creatieve activiteiten in Gemeente Enschede. En volgend schooljaar gaan we door! Geef kinderen de kans om kennis te maken met jouw aanbod en doe ook mee aan Sjors Sportief & Creatief.

 

Deelnemen
Jouw cursus wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend Sjorsboekje. Dit schoolboekje wordt begin oktober aan alle kinderen van groep 1 t/m 8 in de gemeente verspreid. Erg goede promotie dus voor jouw sport- of cultuurorganisatie en activiteit! Meld de cursus(sen) aan op www.sportstimulering.nl zodat we er samen een succes van kunnen maken!


Laagdrempelig zonder direct lid te worden
Via Sjors Sportief & Creatief kunnen basisschoolkinderen (vaak gratis) kennismaken met activiteiten zonder meteen lid te hoeven worden. Kinderen mogen zich het gehele schooljaar inschrijven voor zoveel activiteiten als ze willen. Het project geeft kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse sportieve en culturele activiteiten en stimuleert kinderen om structureel aan de activiteiten deel te nemen.

De start in oktober vindt plaats in samenwerking met Sportaal, Cultuur in Enschede, Gemeente Enschede, Menzis, Sportstimulering Nederland, basisscholen en sportorganisaties van gemeente Enschede.

 

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg