Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Inschrijving Urban City Run geopend: maximaal 1000 startbewijzen

Op zondag 22 september organiseert Sportaal de Urban City Run. Na de zeer geslaagde  eerste editie in 2018 heeft de organisatie niet stilgezeten en zijn er nieuwe elementen toegevoegd.

 

 

 

 

Inschrijving Urban City Run geopend: maximaal 1000 startbewijzen

Op zondag 22 september organiseert Sportaal de Urban City Run. Na de zeer geslaagde  eerste editie in 2018 heeft de organisatie niet stilgezeten en zijn er nieuwe elementen toegevoegd. De basis blijft wel ongewijzigd: geen afgesloten rechte wegen, maar een verkenningsloop door en langs leuke straatjes, pleinen, gebouwen en theaters. Tijdens de Urban City Run, kortweg #UCR053, zullen de deelnemers het centrum van Enschede wederom op een geheel andere wijze ontdekken.

Nieuw is dit jaar de uitbreiding met een extra afstand. Naast de 5 kilometer is het ook mogelijk om te kiezen voor de ronde van 7,5 kilometer. Namens Sportaal is Michel van Sluijs projectleider van de Urban City Run. Hij vertelt: “Deelnemers geven bij de inschrijving aan welke afstand willen lopen, echter kunnen ze bij de splitsing tussen de kleine- en grote ronde nog anders besluiten”. Van Sluijs vervolgt: ”Voel je jezelf fit dan kun je tijdens de loop switchen van de korte naar de lange afstand, andersom geldt dit natuurlijk ook”.

Gratis deelname bij aanmelding vrijwilliger

Uniek is dat gratis deelname mogelijk is als je als deelnemer een vrijwilliger aanmeldt. Michel van Sluijs: “De Urban City Run is zo’n leuke ervaring waar je ook als partner, vriend, vriendin of familielid onderdeel van kan uitmaken”. Bij de inschrijving kun je aangeven dat je iemand weet die zondagochtend 22 september als vrijwilliger wil helpen om het evenement in goede banen te leiden. Het gaat dan bijvoorbeeld om uitdelen van runningshirts of parcourswijzer bij een van de locaties in de stad. Van Sluijs: “Deelnemers die een vrijwilliger aanmelden, krijgen na de Urban City Run hun inschrijfgeld automatisch teruggestort”. Voor vrijwilligers ligt er ook een T-shirt klaar.

Het maximum aantal deelnemers voor de Urban City Run is 1000. Zodra dit aantal bereikt is sluit de inschrijving automatisch. De kosten voor deelname bedragen € 15,00, dit is inclusief het verplicht te dragen #UCR053 Runningshirt. De inschrijving voor de Urban City Run is inmiddels geopend. Voor meer informatie en inschrijven www.UCR053.nl

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg