Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

45e Enschedese zwem4daagse tijdens ‘topdrukte’ dagen

Afgelopen week heeft onder prachtige weersomstandigheden de 45e editie van de Enschedese zwem4daagse plaats gevonden. Naast de deelnemers aan de zwem4daagse, bezochten dagelijks bijna 2000 bezoekers Aquadrome om te genieten van verkoeling in de recreatiebaden binnen en buiten.

 

 

 

 

 

45e Enschedese zwem4daagse tijdens ‘topdrukte’ dagen

Afgelopen week heeft onder prachtige weersomstandigheden de 45e editie van de Enschedese zwem4daagse plaats gevonden. Naast de deelnemers aan de zwem4daagse, bezochten dagelijks bijna 2000 bezoekers Aquadrome om te genieten van verkoeling in de recreatiebaden binnen en buiten.

 

Maar liefst 931 deelnemers hebben deelgenomen aan de 45e zwem4daagse in Enschede. De deelnemers konden dagelijks zwemmen over 250, 500 of 1000 meter bij het buitenbad van Aquadrome en de UT.

Nog steeds groeit het aantal deelnemers aan de zwem4daagse per jaar, in 2020 hoopt Sportaal 1000 deelnemers te kunnen noteren aan deze gezonde traditie. Ondersteuning was er van vrijwilligers van de Tubanten; sportvereniging voor gehandicapten, van Piranha op de UT en stagiaires van het ROC van Twente. Gedurende de week werden de deelnemers nog getrakteerd op diverse (gezonde) versnaperingen en was de sfeer ontspannen en gemoedelijk.

Onder de deelnemers was opnieuw Gé Visser, die nog nooit een editie aan zich voorbij liet gaan. De organisatie meende hem, uit handen van teamleider Marco Pierik, dit jaar in het zonnetje te moeten zetten met een zomerabonnement. Met zijn 81 jaar is Gé Visser overigens niet de oudste deelnemer! Een bewijs dat zwemmen tot zeer hoge leeftijd gezond is?! Maar jong van geest en vitaal van lijf heeft Gé al toegezegd er volgend jaar graag weer bij te zijn. Dan zal de zwem4daagse gehouden worden van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 juni 2020. Ook jij kunt dit alvast in de agenda noteren. Voor meer informatie over zwemmen en sporten in Enschede; www.sportaal.nl

 

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg