Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Kinderen dolenthousiast over eerste editie Summer Kick-Off

 

 

 

 

 

Donderdag 18 juli 2019

-----------------------------------

Kinderen dolenthousiast over eerste editie Summer Kick-Off

Gisteren, op de eerste woensdag van de zomervakantie, vond op het sportterrein van Eschmarke de eerste editie van de Sportaal Summer Kick-off plaats.

Ruim 300 kinderen in de leeftijd van 4-16 jaar genoten volop van allerlei leuke buitenactiviteiten. Voor de jongsten waren er tal van springkussens en stormbanen, voetballiefhebbers konden hun skills testen bij installaties van FC Twente Scoren in de Wijk. Op een ander gedeelte van het terrein konden kinderen moderne sporten proberen zoals de lasergame, karten en bubble voetbal. De allerkleinsten vermaakten zich prima bij de kleuteractiviteiten. Ook ouders waren van harte welkom en konden op het terras onder het genot van een kopje koffie kun kroost volgen.

Voor slecht 2 euro mochten de kinderen drie uur lang (11.00 -14.00) allerlei activiteiten proberen en na afloop mochten ze gratis afkoelen in zwembad Aquadrome.

Het weer speelde gisteren mee maar de stralende, lachende, samenspelende en sportende kinderen, maakten de activiteit tot een groot succes en voor herhaling vatbaar! De Sportaal Summer Kick-off wordt ieder jaar op de eerste woensdag van de zomervakantie georganiseerd. Zorg dat je erbij bent volgend jaar!

 

 

De Sportaal Summer Kick-off is mede mogelijk gemaakt door Sportaal, Gemeente Enschede, Alifa en FC Twente Scoren in de Wijk.

-----------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg