Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Verfijn je baanzwemtechniek, kom naar de proefles

 

 

 

 

 

Verfijn je baanzwemtechniek, kom naar de proefles

 

Als kind leer je zwemmen en je techniek onderhoud je door het te oefenen. Maar hoe verbeter je de zwemslag en dus je conditie? Tijdens de cursus baanzwemmen leer je je techniek te verfijnen en hierdoor kun je gemakkelijker langer zwemmen.

In acht weken werk je toe naar een persoonlijk doel. Dat kan fijn makkelijker zwemmen of je conditie verbeteren. De cursus is een combinatie van theorie met handige tips en uitleg aan de hand van onder andere filmpjes en oefeningen in het water. Onder professionele begeleiding ga je verschillende oefeningen doen met en zonder hulpmiddelen.

Donderdag 10 oktober is er een gratis proefles van 19.45 uur tot 21.00 uur. De cursus vindt plaats van 17 oktober t/m 19 december op de donderdagen van 19.45 uur tot 21.00 uur (m.u.v. 24 oktober en 5 december). Deelname is € 78,- per persoon en is inclusief:

 

-----------------------------------

 

EINDE PERSBERICHT

 

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg