Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Sensationele start Sjors Sportief en Creatief in Enschede

Sensationele start Sjors Sportief en Creatief in Enschede

De kick off van Sjors Sportief en Creatief is vorige week geweest en in de eerste week hebben zich al ruim 1200 kinderen ingeschreven! Vanaf het startschot in de week van 7 oktober loopt het storm op de website www.sjorssportief.nl. Wat een ongekend succes! Inschrijven is nog het hele schooljaar door mogelijk. 


Populaire activiteiten

De activiteiten van De Museumfabriek, cvv Sparta, De Muziekwereld, Tetem, Es-Onsight, Sportvereniging WIK, Outdoorcentrum Moser, Kleuratelier Aiwa Froeling, Skateboardvereniging De Fabriek en Kaliber Kunstenschool hebben al veel inschrijvingen. 

Bij badminton, bootcamp, buikdansen, capoeira, frisbee, tafeltennis, schermen, hockey, schaatsen, streetdance en zumba zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. Maar ook bij de cultuuractiviteiten van Alludens Trainingen en Entertainment, Cappella Enschede Junior, Drum- en Marchingband Enschede en Koninklijke Enschedese Burgerharmonie is nog genoeg plek om een keertje mee te doen.  


Laagdrempelig zonder direct lid te worden

Via Sjors Sportief en Creatief kunnen basisschoolkinderen (vaak gratis) kennismaken met activiteiten zonder meteen lid te hoeven worden. Dit jaar doen er 91 sport- en cultuuraanbieders mee die samen 722 cursussen aanbieden!
Kinderen vanaf groep 1 t/m 8 mogen zich het gehele schooljaar inschrijven voor zoveel sport- en cultuuractiviteiten als ze willen.

Sportaal
Sjors Sportief is één van de instrumenten die Sportaal inzet op het gebied van sport. Het blijkt een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport.

 

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg