Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Tel je winst uit op de zonnekaart.

Op de zonnekaart van de gemeente Enschede zie je met één klik of jouw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen, wat je bespaart en wat de terugverdientijd is. Ga naar www.ikdoeookgroen.nl en tel uit je winst!

Bespaar direct geld met zonnepanelen. Bekijk jouw huis op de www.ikdoeookgroen.nl en zie welke besparing je kunt realiseren. Geef je adres op en bekijk met één druk op de knop of je dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler. Enthousiast over de uitkomst? Vraag direct een offerte aan bij één van de erkende leveranciers uit de regio.

Duurzaamheidslening

Weet je dat je in Enschede een duurzaamheidslening kunt krijgen met een heel lage rente (3% korting op het gemiddelde, actuele rentetarief)? Jouw maandelijkse kosten blijven, door de besparing op je stroomrekening, gelijk of dalen zelfs. Zonnepanelen hoeven je dus echt helemaal niets te kosten. Sterker nog: ze leveren vanaf dag één een flinke besparing op.

Meer weten?
Op www.ikdoeookgroen.nl vind je meer informatie over de financiële mogelijkheden, de zonnepanelen en de zonnekaart. Deel je ervaringen met de zonnekaart op deze website en maak kans op een iPad Mini.

 

Zij telden hun winst al:

John en Sylvia Arendsen wonen in een koophuis in de Stroinkslanden:

"Mensen zijn verbaasd als ze horen hoe klein onze investering is geweest en in hoeveel jaar we het terugverdienen. Bij ons is de terugverdientijd maar zes jaar. Op 28 juni zijn de zonnepanelen bij ons geïnstalleerd en nu al besparen we 45 euro per maand op onze energierekening. En dan hebben we de zonnigste maanden, mei en juni, met het hoogste rendement nog niet eens gehad.”

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg