Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Sporten in de Stroinkslanden

Deze functie wordt gefinancierd door een subsidiebijdrage van de overheid, Stadsdeelmanagement Zuid en de wijkbudgetten. Het doel is bewegen en gezond gedrag te bevorderen bij bewoners, te beginnen bij de jeugd.

De functie van combifunctionaris in de Stroinkslanden wordt ingevuld door Jos van der Veen, 25 jaar en in onze wijk opgegroeid. Jos heeft het CIOS afgerond en is o.a. voetbaltrainer. Samen met het Bewonersteam Stroinkslanden (BTS), de vrijwilligers van het Smileyveld, Gemeente Enschede, de scholen en peuterspeelzalen, Stroinskhuis, FC Twente Scoren in de Wijk en Ten Cate Sportboulevard gaat Jos activiteiten ontplooien. Jos is gestart met activiteiten op het Smileyveld. U gaat nog veel van hem horen! Jos zal zich in de volgende wijkkrant van de BTS (die huis-aan-huis verspreidt wordt in de Stroinkslanden) voorstellen.

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg