Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Weken van de wijken

De stand van zaken en actieplan voor de belangrijkste thema’s in Stroinkslanden.

In april van vorig jaar heeft u deel kunnen nemen aan de wijkgesprekken in stadsdeel Zuid. Hieruit komen vier belangrijke thema’s naar voren:  veilige leefomgeving, zorg & ondersteuning, jeugd & onderwijs en werken en meedoen. Dit zijn volgens u de vier belangrijkste thema’s in de wijk Stroinkslanden. In september hebben een aantal partners uit de wijk, het bewonersteam Stroinkslanden en de gemeente Enschede in het winkelcentrum gestaan om u te vragen welke acties hier volgens u bij horen. 

 

Wij hebben alle informatie verzameld en gerangschikt op idee, klacht en tips. De klachten en tips hebben wij meteen opgepakt en/of doorgestuurd naar de betreffende afdeling/organisatie. Een overzicht van de door u ingediende ideeën hebben wij kenbaar gemaakt via de bij ons bekende e-mailadressen. Verder hebben alle bewoners die wij niet konden bereiken via de gemeentelijke pagina in de huis-aan-huis in de gelegenheid gesteld om dit overzicht op te vragen.

 

Wanneer u dit bericht gemist heeft en deze toch graag  wilt ontvangen, dan kunt u deze opvragen via de onderstaande contactgegevens.

We hebben u  ook gevraagd of u een rol kunt vervullen bij uw eigen of één van de andere ingediende ideeën. Zonder uw medewerking kan hier namelijk geen uitvoering aan worden gegeven. Een aantal bewoners hebben aangegeven zich in te willen zetten voor de volgende ideeën:

-          Burenhulpdienst;

-          Beweging/ontmoeting ouderen;

-          Beweging jongeren;

-          Aandacht voor digitaal pesten;

-          Mensen helpen bij budgettering;

-          Aanpak fietspad vanaf de rotonde Knalhutteweg.

 

De bovengenoemde acties worden opgenomen in het wijk(actie)programma van 2016. RadarUitvoering zal als welzijnspartij waar nodig de bewoners ondersteunen bij de uitvoering van hun idee. Staat uw idee er niet tussen maar wilt u het toch oppakken of wilt u een overzicht van alle ideeën die ingediend zijn? Dan kunt u hierover contact opnemen met Zarina Dihal-Chedi via z.dihal@enschede.nl .

 

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg