Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Stroinksfestijn Kerst editie 10 december 2016

Op zaterdag 10 december vindt van 12 tot 17 uur een sfeervolle en gezellige kerstmarkt plaats in Stroinkslanden.  

Kerstmarkt
Op de Kerst editie van Stroinksfestijn vind je gezellige kerstkramen met allerlei leuke spulletjes en lekkernijen. Vrolijke kerstliederen worden afgewisseld door de zuivere klanken van Midwinterhoornblazers. Wie even iets anders wil kan een ritje maken in de arrenslee van Stalhouderij Schouwink. Natuurlijk is de kerstman aanwezig. Kinderen kunnen knutselen met creazand, bovendien kunnen zij allerlei leuke spelletjes doen zoals kerstboom ringgooien en kransjes happen. Alsof dat nog niet genoeg is kunnen ze zich laten schminken of op bezoek bij Sprookjesfiguren en de Kerstelf die ballonfiguren maakt. Kortom, de Kerst editie van het Stroinksfestijn is zeker de moeite waard.

Kom kerstbakjes maken; voor jezelf en voor een ander!

Dit is het mooie idee en de fijne kerstgedachte van Anique Rast uit Stroinkslanden. Buurtbewoners zijn van harte uitgenodigd om voor de kerst ook iets voor medebewoners in de wijk te betekenen! Zij kunnen kerstbakjes komen maken. De extra kerstbakjes zijn bedoeld voor menses die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

Praktische informatie

Stroinksfestijn Kerst editie vindt plaats op zaterdag 10 december, van 12 tot 17 uur. De toegang is gratis. Tijdens deze middag kunnen kerstbakjes gemaakt worden. In samenwerking met wijkverpleging De Posten wordt bepaald aan wie het duobakje wordt geschonken. De eerste groep start om 12.00 en de 2e groep om 15.00 uur. Opgeven via kerstbakjesstroinkshuis@gmail.com of in Stroinkshuis. Deelname is € 2,50 inclusief een kop koffie of thee. Vooraf betalen betekent dat men verzekerd is van een plekje. 

 

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg