Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Repair Café

Fiets verlicht bij Repaircafé Stroinkshuis!

Het Repaircafé Stroinkshuis doet dit jaar voor het eerst mee aan de lichtbrigade! De hele maand

oktober zullen we ons extra inzetten om te zorgen dat iedereen goed verlicht de fiets opstapt. Zo ben je veel veiliger in het verkeer. De ANWB sponsort ons met verlichtingssets, dus zolang de voorraad strekt kunnen we ook het materiaal leveren om jou extra zichtbaar de weg op te laten gaan.

Natuurlijk kunnen we de rest van je fiets ook controlleren en repareren. Mochten we het niet meer met ons materiaal kunnen, dan geven we een boodschappenlijstje mee om wat spulletjes te halen, en kunnen we deze eerstvolgende repaircafé gebruiken om jou fiets weer op en top te maken.

Natuurlijk is iedereen ook elke zaterdag welkom met allerlij andere spullen. Voor je te lange broek, kapotte stofzuiger en al het andere dat stuk is en meegebracht kan worden, ben je ook gewoon welkom. We zullen onderzoeken of wat je meegenomen hebt te repareren is. Daarnaast kijken we hoe het zo goed koop mogelijk kan (eventueel ga je weg met een boodschappenlijstje), of zullen we je vertellen dat reparatie misschien echt niet meer de moeite waard is. Hoe dan ook, als je bij ons wegloopt, weet je waar je aan toe bent! 

We werken met een vrijwillige bijdrage voor de reparatie. Dat wil zeggen wat u (ervoor) over heeft, want we zijn vooral blij als we kunnen helpen. Uiteraard zullen we overleggen als er wel onkosten gemaakt moeten worden voor uw reparatie. Geld dat wel gedoneerd wordt besteden we aan nieuwe spulletjes om de reparaties weer makkelijker te maken.

Heeft u niets te repareren? Kom dan gewoon gezellig eens een kijkje nemen!

Repaircafé Stroinkshuis, het Stroink 64 te Enschede

Elke zaterdag inloop van 10.00-12.30 uur

Zaterdag 25 november 2017 zijn we helaas niet aanwezig vanwege de intocht van Sinterklaas! Uiteraard staan we de week erop gewoon weer voor u klaar!

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg