Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Meelopen met de Urban City Run

Meelopen met de Urban City Run (#UCR053) op zondag 1 juli is naast een gezonde bezigheid ook een unieke manier om kennis te maken met kunst, cultuur en onderwijs in Enschede. 

 

 

 

 

 

Je komt ogen en oren te kort tijdens de Urban City Run

Meelopen met de Urban City Run (#UCR053) op zondag 1 juli is naast een gezonde bezigheid ook een unieke manier om kennis te maken met kunst, cultuur en onderwijs in Enschede. De gebouwen die hun deuren openstellen hebben allemaal wat bijzonders in petto. Het Wilminktheater laat de lopers kennis maken met verschillende muziekstijlen in onder meer de concertzaal van het Muziekcentrum en de Grote Kerk op de Oude Markt. Bij Saxion laten studenten verpleegkunde en fysiotherapie zien wat ze in huis hebben. DJ Marc Vano zorgt dat bij Fellini de beentjes van de dansvloer gaan. Na een sportief bezoek aan Decathlon beleven de deelnemers in Holland Casino een passend ochtendje-uit. Voor een kennismaking met kunstwerken van studenten van de AKI staat een doorloop in Concordia gepland: kijken mag, aanraken niet.

In de laatste kilometer staan nieuwkomer Hudson’s Bay en winkelcentrum De Klanderij op het routeschema. Onderweg zorgen het InterCity Hotel en McDonald’s voor fruit en water. “De slotlocatie is nog een verrassing, maar hier worden de smaak- en geurpapillen behoorlijk op de proef gesteld en zal het na de finish daarom zeker goed toeven zijn”, aldus Michel van Sluijs, projectleider van het evenement.

De Urban City Run, een initiatief van Sportaal, start op 1 juli om 10.30 uur vanaf de Performance Factory in Enschede. Aangezien het maximum aantal van 500 deelnemers is bereikt is inschrijven niet meer mogelijk. Publiek is van harte welkom om de sportievelingen aan te moedigen. Info: www.ucr053.nl

-----------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg