Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

De herfstvakantie vier je met Sportaal

De herfstvakantie vier je met Sportaal

Basisscholieren kunnen in de herfstvakantie volop zwemmen en sporten in Enschede, Sportaal organiseert allerlei activiteiten. In de Performance Factory (22 oktober), Deppenbroekhal (23 oktober) en Pathmoshal (26 oktober) kun je meedoen met de grote vakantie instuiven van de combinatiefunctionarissen. Sportaanbieders geven clinics maar ook opblaasbare attracties zijn 

 

 

 

 

 

De herfstvakantie vier je met Sportaal

Basisscholieren kunnen in de herfstvakantie volop zwemmen en sporten in Enschede, Sportaal organiseert allerlei activiteiten. In de Performance Factory (22 oktober), Deppenbroekhal (23 oktober) en Pathmoshal (26 oktober) kun je meedoen met de grote vakantie instuiven van de combinatiefunctionarissen. Sportaanbieders geven clinics maar ook opblaasbare attracties zijn aanwezig op de instuiven. Op de website van Sportaal staan onder ‘activiteiten’ ‘kalender’ de tijden van de instuiven.

Bij zwembad het Aquadrome is er iedere dag wat anders te doen. De peuterspeeltuin is iedere ochtend open voor de kleinste zwemmers en zwemsters. En voor de iets grotere zwemmers is er een glijbaanrace, kun je mee doen aan de les zeemeermin zwemmen, deelnemen aan de clinic waterpolo of op de wipe out. Op maandag 22 oktober is er een voorronde van het NK Watervoetbal waar kinderen van 8 t/m 12 jaar in een team van max. 5 spelers aan mee kunnen doen. Op woensdag 24 oktober heeft zwembad Slagman een waterspelen middag! Kortom je hoeft je niet te vervelen in de herfstvakantie.

Tijdens de herfstvakantie zijn er ook extra discoavonden op maandag, woensdag en vrijdag. En ook de horeca heeft lekkere aanbiedingen!

 

Voor meer info  klik de link hiernaast FlyerSportaal

 

Kijk voor het volledige overzicht op www.sportaal.nl/kalender.

 

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg