Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Expositie Schilderscafe Stroinkslanden.

Expositie Schilderscafe Stroinkslanden. 

Vrijdag 30 november is om 16.30 uur de opening van expositie Stroinkslanden.

Vanaf maandag 3 december tot en met donderdag 28 februari 2019 is het werk van het Schilderscafe Stroinkslanden te bewonderen in de Prismare Roomweg 167D in Enschede.

[Door met de muis op het schilderij te gaan staan wordt de naam van het schilderij weergegeven.]

Naam schilderij: Mijn kinderen

De deelnemers van het Schilderscafe willen hiermee tevens laten weten dat ze heel dankbaar zijn dat deze club tot stand is gekomen. Dit is mogelijk gemaakt in samenwerking met opbouwwerkers van SVEN (Jeroen Wams en Nicole van Vonne), gemeente Enschede Jij maakt de buurt, WWS wijkbudgetten stroinkslanden en de mooie ruimte in het Stroinkshuis.

Er is voor ons een hele waardevolle hobbyclub ontstaan die laagdrempelig is en ons veel heeft gebracht. Verbinding, contact, gezelligheid, humor, soms gemopper, samen delen we een hobby en we hebben hier veel plezier in, we leven er elke week naar toe. Jammergenoeg is er een wachtlijst want wij kunnen er met maximaal 15 personen werken.

We willen onze werken graag met jullie willen delen en tevens ook bekendheid geven aan het feit dat dit soort clubjes door bewoners van Enschede zelf opgericht kunnen worden met behulp van bovenstaande organisaties in Enschede.

Een van de voorwaarden om budget voor je zelf bedachte opgerichte club te ontvangen is dat je ook iets met je club voor het goede doel of voor je buurt gaat doen.

Wij helpen op dit moment de DamesSONG om een nieuwjaarsreceptie voor de wijkbewoners van Stroinkslanden te organiseren in samenwerking van organisatie SVEN, stichting Diva, Stroinkshuis, VHBS, WWS.

Zo maak je ook echt een “jij maakt de buurt” waar en maak je contact met je buurt.

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg