Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Gebruikersbijeenkomst nieuwbouw zwembaden.  
Het afgelopen jaar is er veel gesproken over de toekomst van de zwembaden in Enschede.

 

 

 

Gebruikersbijeenkomst nieuwbouw zwembaden.  

Het afgelopen jaar is er veel gesproken over de toekomst van de zwembaden in Enschede. Eén ding is het afgelopen jaar duidelijk geworden. De huidige accommodaties zijn te sterk verouderd waardoor nieuwbouw noodzakelijk is en de raad wil de garantie dat er voldoende zwemwater is om aan de behoefte voor leszwemmen, verenigingen en doelgroepen te voldoen. Daarnaast moet onderzocht worden of en in welke mate recreatief zwemmen alsnog kan worden aangeboden. 

Sportaal en de gemeente Enschede nemen de gebruikers en stakeholders graag mee om input te geven in de verdere uitwerking van de plannen. 

Op woensdag 12 februari nodigt Sportaal al haar gebruikers uit voor een gebruikersbijeenkomst. Hier wordt uitleg gegeven over de huidige stand van zaken en input gevraagd op mogelijke scenario’s. Hierbij is het nadrukkelijk de bedoeling dat gebruikers reageren en meedenken. 

De gebruikersbijeenkomst begint om 19.30 uur in het Aquadrome aan de J.J. van Deinselaan 2 te Enschede. Wil je er bij zijn, meld je dan aan via de website van Sportaal www.sportaal.nl/zwembadvisie. 

Een extern bureau gaat aan de hand van de meegegeven input de scenario’s verder uitwerken, onderzoeken en voorzien van financiële onderbouwing. De uitkomsten hiervan moeten eind maart zijn afgerond en worden in een aparte bijeenkomst gedeeld met de gebruikers.

---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg