Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Succesvol project Sjors Stays@Home stopt

 


De afgelopen weken verscheen er elke dag een video van Sjors Stays@Home met als doel de kinderen thuis in beweging te houden. De combinatiefunctionarissen van Sportaal bedachten leuke oefeningen die thuis gemakkelijk uitvoerbaar zijn.
 

Normaliter verzorgen de combinatiefunctionarissen gymlessen op school en buitenschoolse activiteiten. Nu het onderwijs weer langzaam opstart en verenigingen weer kinderen mogen ontvangen stoppen de video’s. ‘Ergens is het wel jammer dat we stoppen als de scholen weer beginnen, maar we zijn blij dat we langzaam weer terug gaan naar de tijd voordat het Coronavirus uitbrak.’ vertelt Mirko Weustink, combinatiefunctionaris van Sportaal.

Ondanks dat de normale gymlessen nog niet overal worden hervat stopt  Sjors Stays@Home voorlopig wel. 'We kijken nog of we dit een vervolg willen geven richting de zomervakantie. Ons doel is om kinderen te laten bewegen en we hebben gemerkt dat we hier ook online middelen voor kunnen gebruiken.’ aldus Mirko.

Bekijk alle video's op het YouTubekanaal van Sportaal. 

8 mei 2020

---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

 

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg