Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Swingen in de golven 

 

In de zomervakantie wordt het zwembad drie keer op vrijdagavond omgetoverd tot een heuse disco. Als onderdeel van Sjors Zomer organiseert ook het zwembad deze activiteit. 

Speciaal voor basisschoolkinderen van 9 tot 12 jaar is het zwembad vrijdag 17, 31 juli en 13 augustus van 18.30 tot 21.00 uur open. Tweeëneenhalf uur glijden van de glijbaan en swingen op de golfen. De DJ zorgt voor een mooie lichtshow en draait de laatste hits en verzoekjes. Extra badpersoneel zorgt er voor dat kinderen zonder ouders een avond plezier kan hebben.

Om de discoavond nog feestelijker te maken krijgt iedereen een slushpuppy (gekleurd ijsdrankje). ‘Juist in deze bijzondere periode willen we leuke dingen organiseren.’ zegt Mark Journee zwembadcoördinator en organisator van discozwemmen. Eerder organiseerden Sportaal maandelijks discozwemmen voor groep 6, 7 en 8 van de basisschool. Sinds begin dit jaar is iedereen elke vrijdagavond welkom bij discozwemmen. ‘Omdat we verwachten dat lang niet alle kinderen deze zomer op vakantie gaan willen we juist voor hen wat extra’s doen. Dit sluit ook aan bij de activiteiten die vanuit Sjors Zomer worden aangeboden met diverse sport- en cultuurinstellingen in de stad’. 

Kaarten a € 4,50 voor discozwemmen zijn uitsluitend online te koop via sjorssportief.nl. 


Programmering zomer

De hele zomer werkt Sportaal met tijdsblokken om zo de veiligheid van de bezoekers te garanderen. Overdag zijn er twee recreatieblokken ’s morgens van 10:00 tot 13:30 uur en’s middags van 14:00 – 17:30 uur. Aan de hand van de weersverwachting wordt uiterlijk vier dagen voren bepaald of het we ’s middags het buiten open zijn. Kijk voor het actuele zwemaanbod op www.sportaal.nl/zwemmen. 

Ook aan de conditie en zwemvaardigheid kan worden gewerkt deze zomer. Je kunt dagelijke baanzwemmen en volwassenen kunnen meedoen aan Aqua Sport of Aqua Vitaal en kinderen kunnen hun zwemvaardigheden verbeteren door deel te nemen aan de boostzwemles. 

9 juli 2020

---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg