Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Dames welkom voor gezellige zwemavond


Na een drukke werkweek is het altijd fijn om even met vriendinnen te ontspannen bij Ladies Night. Een heerlijke avond in het golfslagbad van Aquadrome inclusief de mogelijkheid om mee te doen aan een les Aqua Sport. 

Zaterdag 26 september is na lange afwezigheid weer de twee maandelijkse dameszwemavond in Zwemparadijs Aquadrome. Het golfslagbad is van 18:30 tot 21:30 uur uitsluitend gereserveerd voor dames en meisjes. Onder toezicht van vrouwelijk personeel kan worden genoten van alle attracties zoals golven en glijbanen en bubbelbaden. Alle dames kunnen meedoen met de  instuif les Aquasport, die tijdens deze avond wordt gegeven. 

Rekening houdend met de RIVM richtlijnen is er een beperkt plek en dient iedereen van te voren online een kaartje te kopen. Een kaartje kost € 5,95 en onder de dames verloten wij een leuke goodiebag. 

Kijk voor meer informatie op sportaal.nl/ladiesnight. 

 

21 september 2020

---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg