Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

De Tubanters verduurzaamt accommodatie met hulp van Sportaal

 

Het nieuwe sportseizoen van De Tubanters 1897kent een flitsende start. Nieuwe LED-verlichting en een gerenoveerd natuurgrasveld zorgen ervoor dat de voetbalclub er nog beter  op staat. 

De afgelopen periode heeft Sportaal flink geïnvesteerd op de sportaccommodatie waar De Tubanters 1897spelen en trainen. Verenigingsmanager Henny Roerink is erg blij met de vernieuwingen. “De bestaande verlichting rondom het kunstgras hoofdveld voldeed al lang niet meer aan de hedendaagse eisen. Met het initiatief van Sportaal om de bestaande verlichting te vervangen door LED-verlichting zijn we erg tevreden. We kunnen nu beschikken over regelbare verlichting voor zowel wedstrijd- als trainingsgebruik. Zelfs wanneer we de verlichting 

op de maximale stand van ruim 200 Lux gebruiken besparen we fors op onze energierekening. En dat is voor een voetbalclub als de onze altijd welkom. De investering heeft Sportaal gedaan en zij regelen ook het onderhoud, we hoeven nergens naar om te kijken. 

Naast de aanleg van de LED-verlichting hebben we als vereniging zelf 140 zonnepanelen kunnen aanschaffen voor ons clubgebouw. Qua verduurzaming van onze accommodatie doen we daarmee hele goede zaken.”

Naast het aanbrengen van de LED-verlichting en het plaatsen van zonnepanelen heeft het natuurgrasveld gelegen aan de Olympialaan een totaalrenovatie ondergaan. Sportaal heeft hier gezorgd voor een nieuwe grasmat en daarnaast in er ook nieuw hekwerk en straatwerk aangebracht. De bestaande tribune heeft een opknapbeurt gekregen door de vrijwilligers van de Tubanters 1897 zelf. 

Niet alleen voetbalclub De Tubanters1897 heeft vanaf dit seizoen de beschikking over regelbare LED-verlichting. Rondom de kunstgras voetbalvelden van Avanti (twee velden), LSV (één veld), Sparta en Vosta (twee velden), Vogido (twee velden) is hoogwaardige LED-verlichting aangebracht door Sportaal. De overige verenigingen die hun kunstgras voetbalvelden van Sportaal betrekken wordt ook de mogelijkheid geboden om eind 2020 of begin 2021 de bestaande verlichting te laten vervangen door hoogwaardige en energiezuinige LED-verlichting.

 

29 september 2020

---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg