Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Studio Sportaal: Vrijwilligersmanagement

 

Het sprookje van genoeg vrijwilligers die zich jarenlang inzetten voor de sportvereniging, hoeft geen sprookje te blijven! De grote uitdaging is om vast te stellen op welke wijze je hier als club concreet invloed op kan uitoefenen. Op dinsdag 10 november van 19.30 – 20.30 uur organiseert Sportaal een online Studio Sportaal met thema ‘Vrijwilligersmanagement’.

 
Inspiratiesessie
Tijdens de sessie worden de deelnemers uitgedaagd tot creatief denken. Hoe werf je nou vrijwilligers? Begin met groot denken en maak het dan realistischer, wat kun je morgen al doen? In deze Studio Sportaal gaan verenigingen praktisch aan de slag met het onderwerp ‘Vrijwilligersmanagement’. 

Via deze online bijeenkomst worden de verenigingen geholpen met hun vrijwilligersmanagement. Aan de hand van inspiratie, handige tips en praktische handvatten kunnen zij na afloop vormgeven aan alles omtrent het werven, binden en behouden van vrijwilligers. Door opdrachten krijgen ze inzicht in hoe je vrijwilligers zo effectief mogelijk kan inzetten voor de club!


Aanmelden en meer informatie
De workshop wordt aangeboden vanuit het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede en georganiseerd door Sportaal en is geschikt voor alle sporten. Verenigingen kunnen de online bijeenkomst gratis bijwonen. Aanmelden kan via https://sportaal.nl/studio-sportaal-vrijwilligersmanagement/. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Mattijs van den Berg via m.vandenberg@sportaal.nl.

 

 

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg