Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Blijf je club trouw!

 

Leer met een andere blik naar je vereniging kijken. Ben je wel zo gastvrij als je denkt? Sportaal organiseert samen met Start2Create op woensdag 21 april Studio Sportaal met als thema ‘Blijf je Club trouw’. 

Vanuit het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede werd het thema Ledenbinding aangedragen. Hoewel leden enorm trouw zijn aan hun vereniging, ook in corona-tijd, zien steeds meer verenigingen het ledenaantal langzaam teruglopen. Tijdens het Webinar krijgen ze tips, adviezen en inzichten om de leden nu en in de toekomst ook trouw te laten blijven aan de club. 

In deze online Studio Sportaal breken verenigingen uit hun geijkte denkpaden onder begeleiding van Start2Create. Gaan ze met een andere blik kijken naar hun eigen vereniging, zijn ze wel zo gastvrij als ze denken? Het brein van de deelnemers wordt op scherp gezet met diverse creatief denken tools, zodat ze vanuit onverwachte hoek tot unieke en praktische ideeën komen voor de vereniging. Het is een sessie met snelheid, interactie en een lach. 

Deze Studio Sportaal worden digitaal gehouden van 19.30 – 21.30 uur en opgeven kan via www.sportaal.nl/studio-sportaal-blijf-je-club-trouw

Aanmelden en meer informatie
Sluit je aan bij het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede. Kijk voor meer informatie op www.sportaal.nl/sportakkoord-enschede. De Webinars worden aangeboden vanuit het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede en georganiseerd door Sportaal. Verenigingen kunnen de online bijeenkomsten gratis bijwonen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Mattijs van den Berg via m.vandenberg@sportaal.nl.

 

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg