Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Stemmen op mooiste tekening van tekenwedstrijd Sjors Sportief & Creatief 

 

Vanaf maandag 17 mei tot en met vrijdag 21 mei kan er op www.enschedeactief.nl/tekenwedstrijd gestemd worden op de mooiste tekening van Enschede! Deze tekeningen zijn gemaakt in het kader van Sjors Sportief & Creatief door leerlingen van de basisscholen van Enschede. De kinderen hopen allemaal aan het einde van de week de meeste stemmen te hebben want dan winnen zij een supergave prijs! 

Op maandag 17 mei gaat de website open en kan iedereen de kinderen helpen aan de meeste stemmen. In Enschede West zijn er meerdere basisscholen die meedoen, een goede lobby voor een stem is dus wel nodig! 

Sjors Sportief & Creatief is het sport- en cultuurkennismakingsproject voor de basisscholen van Enschede waar kinderen laagdrempelig en vaak gratis kennis kunnen maken met uiteenlopende activiteiten gedurende het schooljaar. “Om iedereen even te herinneren dat Sjors Sportief & Creatief weer gaat starten, organiseren we deze tekenwedstrijd. Voor de kinderen leuk dat er ook nog een supergave prijs aan verbonden zit, maar voor ons ook heel waardevol om de beleving op de scholen alvast te stimuleren en we hebben ieder jaar een andere voorkant van het Sjorsboekje!” aldus Manon Huinink, coördinator Sjors Sportief  bij Sportaal. “Vanaf maandag 20 september gaan we de nieuwe Sjorsboekjes weer uitdelen op de scholen en dan zullen we zien welke tekening er op de voorkant staat” aldus Quinta Clason, coördinator Sjors Creatief vanuit Cultuur in Enschede. 

 

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg