Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Meld je sport- en cultuuraanbod aan bij het zomerprogramma van
Sjors Sportief & Creatief!

Sjors Zomer is het sport- en cultuurprogramma van deze zomer voor de kinderen uit gemeente Enschede. Meld je sport- en cultuuraanbod voor de zomervakantie aan op www.enschedeactief.nl onder de noemer Sjors Zomer en laat de kinderen in de zomervakantie kennis maken met jouw organisatie/vereniging.

 

Het afgelopen schooljaar is het sportief en creatief anders gelopen dan anders. De cultuursector is net weer een beetje open en de binnensporten kunnen net weer de deuren openen en dan loert de zomervakantie al! Zes weken geen activiteiten of ga je toch door in de zomervakantie? Ga je door, maak je aanbod dan ook toegankelijk voor kinderen die nog geen lid zijn van je vereniging/organisatie! 

Samen zorgen we voor een leuke en actieve zomervakantie voor alle kinderen uit de gemeente Enschede. Sportaal en Cultuur in Enschede vragen alle sport- en cultuuraanbieders om mee te doen. En meedoen kan op je eigen manier, een keer in de week of iedere dag of een keer in de zomervakantie, alles mag! Kinderen van de basisschool kunnen voor hun aanbod kijken bij Sjors Zomer. Wil je voor de jongeren van 12 jaar en ouder iets gaan doen? Ook dat aanbod wordt gebundeld op www.enschedeactief.nl. 

Samen met Alifa Jongerenwerk en de Jeugd VIVA zorgen Sportaal en Cultuur in Enschede met de sport- en cultuuraanbieders voor een divers programma zowel in leeftijden als in de stadsdelen. Daar wil je toch onderdeel van zijn? Wil je meedoen of heb je vragen? Neem contact op met Sportaal, Manon Huinink, m.huinink@sportaal.nl

 


 

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg