Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Zondag 26 september 2021 tijdens Die Tolle Woche

De Wielervereniging Het Oosten organiseert op zondag 26 september 2021 tijdens Die Tolle Woche een grensoverschrijdende toertocht voor racefietsers. Er zijn twee routes uitgezet van  85 en 120 kilometer.
Beide routes lopen door Münsterland, waarbij de lange route een extra lus maakt via de Schöppingerberg. De start is tussen 8.30-10.00 uur vanaf het clubgebouw van korfbalvereniging DOS-WK, Geessinkweg 140 te Enschede.

Onderdeel van Die Tolle Woche dit jaar is de Münsterland GPS toertocht voor racefietsers. Deze toertocht voert door het mooie landschap van de Duitse grensstreek en bevat (op de lange afstand) enkele leuke klimmetjes, waaronder de Schöppingerberg. Deelname is gratis.


Belangrijk:

De tocht kan men alleen fietsen met GPS-navigatie; de route is langs de wegen niet gepijld. Na de verplichte voorinschrijving ontvangt de deelnemer informatie waar de route is te downloaden. Om 9.00 uur starten enkele voorrijders van EWV Het Oosten, waar deelnemers zonder GPS-navigatie zich bij kunnen aansluiten.

Vergeet niet een mondkapje mee te nemen; deze zijn in Duitsland in horecagelegenheden (binnen) verplicht. 

In verband met coronamaatregelen dient men zich vooraf in te schrijven.  Inschrijving is vanaf nu mogelijk via de website  van Die Tolle Woche https://dietollewoche.eu/events/muensterland-gps-tocht of rechtstreeks via de website van Fietssport: https://www.fietssport.nl/toertochten/50682 

Meer informatie over de route is te vinden op de website van Fietssport.nl en Wielervereniging Het Oosten.

 

Einde persbericht.

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg