Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Zondag 3 oktober een veldtoertocht voor mountainbikers

 

 

 

Wielervereniging Het Oosten organiseert op zondag 3 oktober een veldtoertocht voor mountainbikers. De start is tussen 8.30 uur – 10.00 uur vanaf het parkeerterrein aan de Geessinkweg 140 in Enschede-zuid. De tocht is vooral heel erg leuk voor gezinnen, ouders en kinderen kunnen samen fietsen, en voor beginnende mountainbikers.

De veldtoertocht bestaat uit drie aparte lussen van elk 20 kilometer en elk in een andere richting. Elke lus komt altijd weer bij de start terug. Ook gevorderde mountainbikers kunnen aan hun trekken komen. Want iedereen kan afhankelijk van ervaring en conditie kiezen om één lus te fietsen of achtereenvolgens twee of drie lussen. Iedere lus is 20 km, in totaal kan er 60 km weggetrapt worden. De route heeft hier en daar een kort klimmetje, loopt deels via singletracks (smalle onverharde sporen) en kent geen gevaarlijke obstakels of hindernissen. Deelnamekosten zijn € 4,- voor NTFU-leden (jeugdleden t/m 16 jaar € 1,-) en
€ 5,- voor niet NTFU-leden.
 

   

De totale route met de drie lussen is in de omgeving van Enschede en gaat niet de grens over naar Duitsland.
Meer informatie over de route is te vinden op de website van Fietssport.nl (Fietssport - Eanske 3 keer 2021, zondag 3 oktober 2021) en Wielervereniging Het Oosten (EWV Het Oosten - wielrennen en mountainbiken bij EWV Het Oosten (ewv-hetoosten.nl).

 

Einde persbericht.

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg