Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Zwembad in herfstvakantie druk bezocht


Het kon weer, lekker zwemmen bij het Aquadrome en daar hebben veel mensen gebruik van gemaakt. Het zwembad is druk bezocht en was zelfs een paar keer uitverkocht.  

‘Het is fijn om weer zoveel mensen te kunnen ontvangen’ aldus teamleider Erik Kroeze. ‘Om het bezoek aan het zwembad veilig te houden hanteren we nog steeds een maximum aantal bezoekers’ vertelt Kroeze. Hij had dit graag anders gezien, met een vol Aquadrome, maar merkt ook op dat mensen weer moeten wennen aan de drukte. Het afgelopen jaar niet zo druk geweest als deze herfstvakantie, de rumoer doet ook het personeel goed. “Fijn dat het weer zo druk is, het is bijna als van ouds, zwemmen blijft ook gewoon een leuk uitje.” 

Ook was er voor het eerst sinds één jaar weer discozwemmen georganiseerd waarbij leuke muziek te beluisteren was en er speciale lichteffecten aanstonden. 

Na de vakantie is het recreatiebad weer regulier open op woensdagmiddag/avond, vrijdagavond en zondag. 


25 oktober 2021

---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg