Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Aquadrome behaalt keurmerk Veilig & Schoon

 

Aquadrome ontving op woensdag 8 december wederom het keurmerk Veilig & Schoon van de Stichting Zwembadkeur. Het keurmerk Veilig & Schoon is het branchekeurmerk voor zwembaden. Provincie Overijssel die verantwoordelijk is voor handhaving is ook onder de indruk van de werkwijze van Sportaal. 

Het keurmerk Veilig & Schoon betekent een toetsing van de kwaliteit en omvat verschillende wettelijke kaders die voor zwembaden van toepassing zijn. Naast de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden (WHVBZ) zijn dit bijvoorbeeld de waterleidingwetgeving en legionella preventie.

Het Keurmerk is een regeling met het wettelijk kader als ondergrens met daarboven op een aantal extra kwaliteitseisen.


Aquadrome heeft voor het 9e jaar op rij het Keurmerk Veilig & Schoon behaald. “Met het behalen van het keurmerk Veilig & Schoon toont Aquadrome aan dat bedrijfsprocessen zoals ongevalsregistratie en het klachtenprotocol goed zijn geregeld en goed worden uitgevoerd door de medewerkers” aldus hoofd technische dienst Edwin Groeneveld. 

Op dit moment zijn circa 45% van alle zwembaden in Nederland in het bezit van dit keurmerk. 

 

13 december 2021
---------------------------------
EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg