Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Winterse activiteiten in de voorjaarsvakantie!

Volgende week is het voorjaarvakantie in Enschede. Sportaal organiseert een aantal leuke activiteiten voor de basisschoolkinderen! Zodat ze lekker kunnen bewegen en hun energie kwijt kunnen, want bewegen is gezond. 

Op dinsdag 22 februari kunnen kinderen mee doen in Prismare aan het lasergame toernooi. En voor woensdag 23 februari staat het TikTok Jachtseizoen weer op de planning in de wijken Roombeek en Deppenbroek.

Ook al zijn de Olympische Spelen net afgelopen, in de voorjaarsvakantie kunnen kinderen op donderdag 24 en vrijdag 25 februari deelnemen aan de Wintergames. De Pathmoshal wordt omgetoverd tot een winter speelparadijs met een stormbaan en de mogelijkheid om te ‘snowboarden’. Elke dag zijn er twee blokken waar kinderen zich voor kunnen inschrijven. Er is een ochtendblok van 11:00 tot 13:00 en middagblok van 13:30 tot 15:30, deelname kost € 2,50. 

Omdat er beperkt plek is dienen kinderen zich aanmelden voor de activiteiten via www.enschedeactief.nl. De activiteiten worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM. 

08  februari 2022

---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg