Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Victoria ‘28 start met wandelgroep

Tijdens de coronaperiode hebben veel mensen zich maar al te goed gerealiseerd dat een goede conditie belangrijk is. Iets laagdrempelig zoals wandelen kan al bijdragen aan een gezondere levensstijl. Daarom start Victoria in samenwerking met Sportaal een wandelgroep. Iedereen is welkom. 

Voor wandelen is niet veel nodig, maar samen is het wel gezelliger en leuker. Ontmoetingscluster Victoria ‘28 wil verbinden en start daarom een beweeggroep. Twee keer per week kunnen geïnteresseerden aansluiten bij deze groep. 

Eén van de activiteiten is wandelen. Deze activiteit vindt op dinsdagavond van 17:30 tot 18:30 en op vrijdagochtend van 10:30 tot 11:30 uur plaats onder begeleiding van een professional. Voor slechts 10 euro per maand wordt je lid van de vereniging en kun je onbeperkt deelnemen aan dit beweeginitiatief. Victoria ’28 biedt ook de mogelijkheid aan om eens aan te sluiten bij een trainingsavond van de biljarters of walking football. Voor iedereen is een beweegvorm die bij hem of haar past. 

‘Wij willen het bewegen en sociaal bezig zijn zo laagdrempelig mogelijk maken‘ aldus Martijn Koop, ontmoetingsclustermanager Victoria ’28.

Op vrijdag 25 februari start de wandelgroep bij Victoria ’28. Iedereen is welkom om mee te doen en aan te sluiten bij deze groep. Vooraf aanmelden is niet nodig. De groep vertrekt om 10:30 uur. 

Kijk voor meer informatie op www.sportaal.nl/samenbewegen

 

 

17 februari 2022

---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg