Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Opnieuw vertraging oplevering en ingebruikname nieuwe speeltuingebouw bij Smiley.

Nadat de plaatsing van het dak vorige maand was afgerond en een nieuwe ondervloer was aangelegd, leken de werkzaamheden mooi op schema te liggen. De planning voor de opening van het gebouw omstreeks de opening van het buitenseizoen was nog haalbaar.

Dat het gebouw tegen die tijd nog niet volledig verbouwd en ingericht zou zijn was ingecalculeerd. Maar het zou in ieder geval in gebruik genomen kunnen worden.

De buitentemperaturen stegen, de lente kondigde zich aan en bij de vrijwilligers steeg het enthousiasme. Eindelijk de handen uit de mouwen steken om het pand gezamenlijk op te knappen. De uitvoering van de werkzaamheden aan en in het nieuwe pand ligt weliswaar bij de Stichting Enschedese Speeltuinen (SES), maar we willen graag meehelpen waar en wanneer dat kan.

Bij de oplevering van het pand door de aannemer is echter geconstateerd dat er nog erg veel opleverpunten zijn waardoor het voorlopig niet mogelijk is de opknap- en inrichtingswerkzaamheden te starten.

Doordat het pand langere tijd buiten in losse delen onafgedekt was opgeslagen hebben weersinvloeden, met name regenwater, ervoor gezorgd dat het plafond en de wanden rot zijn en moeten deze worden vervangen.

Er moet eerst gezorgd worden voor een stabiele, nette en gezonde omgeving zonder vocht, schimmel en dergelijke voordat met de overige werkzaamheden gestart kan worden.

Opnieuw een flinke domper. We hadden echt gehoopt dit jaar gebruik te kunnen maken van het speelterrein en het pand.

Wanneer dit nu wel het geval zal zijn weten we nog niet, maar zodra hierover meer bekend wordt laten we dat weten via onze facebookpagina SmileyStroinkslanden en op deze website.

Team Smiley Stroinkslanden

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg